Kinderfeestjes in de natuur

SPEURZOEKERSFEESTJES

Bomen klimmen, waterdiertjes vangen, heuvels beklimmen of speuren naar sporen. Wij leveren kant en klare pakketten voor Speurzoekersfeestjes.Tijdens het verjaardagsfeestje staat de natuur centraal. Want zeg nu zelf, kinderen vinden het geweldig om naar pootafdrukken te zoeken, kikkervisjes te vangen, in bomen te klimmen, paddenstoelen te onderzoeken of gewoon teĀ  ravotten in het bos.

Onze Speurzoekerspakketten bestaan uit leuke, educatieve en praktische producten, waarmee kinderen opgeleid worden tot echte Speurzoekers. Elk kind krijgt zijn eigen Speurzoekerspakket.

Wat kun je verwachten?
Als je bij ons een kant en klaar verjaardagspakket bestelt, dan ontvang je standaard een instructie en Speurzoekersdiploma’s. Waar een pakket verder uit bestaat is afhankelijk van het thema. Een pakket is zo samengesteld, dat de kinderen zowel tijdens als na het feestje het pakket kunnen gebruiken.

Duur van het feestje
Hoe lang een feestje duurt staat per themafeestje beschreven. Veelal kan je zelf de tijd bepalen.

Regen, en nu?
Ook bij regen zijn de speurzoekersfeestjes prima te houden. Als het heel hard regent of als het ook nog erg koud is, dan is het verstandig om het feestje in te korten of binnen te houden. In de instructies staan een paar alternatieven.

GA HELEMAAL UIT JE DAK MET DE SPEURZOEKERSFEESTJES VAN DE SPEURZOEKERS

We hebben de volgende pakketten:
1. Paddenstoelen Speurzoekersfeestje;
2. Sporen Speurzoekersfeestje;
3. Paddenstoelen Speurzoekersfeestje Kwintelooijen;
4. Sporen Speurzoekersfeestje Kwintelooijen;
5. Waterdiertjes Speurzoekersfeestje;
6. Waterdiertjes Speurzoekersfeestje Kwintelooijen;
7. Strandjutters Speurzoekersfeestje.