VOORBEELDEN VAN SAMENWERKING

Voor verschillende partijen hebben we materialen op maat ontwikkeld. Voor voorbeelden klik op de afbeelding:
Pagina Voorbeelden samenwerking

Samenwerking Gastouderservice Take Care en De Speurzoekers

Gastouderservice Take Care is een landelijk werkend gastouderbureau en bemiddelt tussen ouders en gastouders voor de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Naast het bemiddelen begeleiden zij gastouders bij de opvang.

LogoTakeCare

Take Care vindt het belangrijk dat de kinderen zich bij de gastouders op alle gebieden optimaal kunnen ontwikkelen. Dit betekent ook dat zij gestimuleerd worden om naar buiten te gaan om de natuur te ontdekken.
Op dit aandachtsgebied gaat Take Care een samenwerking aan met De Speurzoekers. De Speurzoekers gaat Take Care voorzien van kennis, tips en producten, om de natuurbeleving van de kinderen te vergroten.

Samen zullen wij ook evenementen gaan organiseren om ouders en gastouders te laten zie hoe leuk en belangrijk buiten spelen in de natuur is.

Een samenwerking waar wij, De Speurzoekers, erg blij mee zijn.

Samenwerking Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Hart van Drenthe

Het bungalowpark Het Hart van Drenthe wil graag de gasten een natuurbeleving meegeven. Het park ligt aan de poort van het natuurgebied Het Hart van Drenthe. Een prachtige uitvalbasis voor wandel- en fietstochten. Om de gasten Drenthe op en top te laten beleven worden de gasten bij het huisje welkom geheten daar een Drentse vogel. Elk huisje heeft een andere vogelnaam. Deze bordjes heb ik voor ze ontwikkeld.

Excursieprogramma
In de meeste vakanties verzorg ik voor het park natuurbelevingsexcursies voor jong en oud. Zo gaan we speuren naar sporen, waterdiertjes vangen in het Oranjekanaal, reeën spotten op de fiets of nachtvlinders vangen op het park.