Pagina Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ?

De Speurzoekers zijn de ontdekkers van de natuur. Om deze avonturiers nog enthousiaster te krijgen, vind je op deze site leuke, praktische, leerzame en educatieve producten waarmee ze de natuur kunnen ontdekken. Zeg toch zelf, wat is er voor een kind leuker, dan lekker spelen in de natuur?

Alle ouderen naar buiten!
We richten ons niet alleen op kinderen maar ook op volwassenen en ouderen. Veel activiteiten voor kinderen zijn ook leuk voor ouderen. Omdat veel ouderen bijna niet meer buiten komen zijn we druk bezig deze groep ook te voorzien van inspirerende ideeën voor buitenactiviteiten. In november 2018 verschijnt ons nieuwe boek ‘Alle ouderen naar buiten’.

De drijvende krachten achter De Speurzoekers zijn Jasper de Ruiter en Norma de Ruiter. Ons motto is “Alle kinderen en ouderen naar buiten”.

Pagina Wie zijn wij feestjes

Speurzoekerspakketten, een uniek concept
Met de Speurzoekerspakketten kunnen kinderen zonder boswachter, op elke willekeurige locatie, op het moment dat zij zelf willen, zelf de natuur ontdekken. De pakketten zijn zo samengesteld, dat middels de instructies en de producten, elk kind de natuur in kan gaan en zichzelf kan ontwikkelen tot een echte Speurzoeker.

Verjaardagsfeestjes in de natuur
Ook aan speurzoekersfeestjes hebben we gedacht. Gezellig met het kinderfeestje van je zoon of dochter de natuur in met één van onze kant en klare Speurzoekersfeestjes. Met leuke en spannende opdrachten wordt het een onvergetelijk verjaardagsfeestje.

Pagina Wie zijn wij - De weg naar de webshop

Zoekkaarten / Herkenningskaarten
Om het plezier in het ontdekken van de natuur te vergroten, bieden wij een uitgebreid assortiment herkenningskaarten en zoekkaarten aan. Met deze handige kaarten wordt het op naam brengen van een plant of dier nog makkelijker. Enkele populaire uitgaven zijn de Poepkaart, herkenningskaart “Tuinvogels”, zoekkaart “Dagvlinders” en de herkenningskaart “Paddenstoelen”. De kaarten zijn ook zeer geschikt om te gebruiken op school en tijdens een excursie.

Wij wensen jou en je (klein)kinderen heel veel plezier in jullie ontdekkingsreis door de natuur.